Uutiset

Puheenjohtajan uuden toimintavuoden alun tervehdys, jäsenkirje 1/2022, sisältää paljon tietoa tulevista tapahtumista alustavine päivämäärineen (huom. Covid-rajoitukset). Jos jäsenmaksulomaketta ei löydy niin pyydämme tarkistamaan myös roskapostit, koska on havaittu, että joidenkin jäsenten roskapostilaatikot kaappaavat sotatieteellistä materiaalia!
SSTS:n uudessa hallituksessa tapahtui muutoksia, mutta puheenjohtaja, neuvottelukunta, toiminnantarkastajat ja jäsenmaksu pysyivät ennallaan. Toiminnan vuositeema on 'Kokonaisturvallisuus - miten se palvelee Suomea maakunnista maailmalle?'. Hyväksytyn tulo- ja menoarvioesityksen mukaisesti toiminta on volyymiltään samaa luokka kuin muutama edeltävä vuosi. Yhteistoiminta Kadettikunnan ja Maanpuolustuskorkeakoulun kanssa on tiivistä. SSTS palkkaamat JMS (Journal of Miliray Studies) ja T&A (Tiede ja Ase) julkaisujen päätoimittajat jatkavat tehtävissään.
Journal of Military Studies julkaisu jatkaa ilmestymistä, mutta nyt vain sähköisesti. Uudeksi päätoimittajaksi on valittu Juha-Pekka Nikkarila. Uudet julkaisuperiaatteet on valmisteltu ja julkaistu JMS nettisivulla https://sciendo.com/journal/JMS
Paperikirjeitä vain niille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta.
TIEDE JA ASE -juhlakirja 75-vuotisen julkaisutoiminnan kunniaksi on lähetetty jäsenistölle. Kirja on myynnissä myös Tiedekirja-kirjakaupassa viikosta 50 alkaen.
Parhaat Tiede & Ase vuosikirjan artikkelit palkittiin 28.3. Studia Militaria seminaarin yhteydessä.
Suomen Sotatieteellinen Seura ry:n kuvakavalkadi
Lue Sotatieteellisen seuran puheenjohtajan terveiset alkaneelle vuodelle
Tiede & Ase -vuosijulkaisu numero 74/2016 on julkaistu.
Sotatieteellisen seuran Facebook-sivut on otettu käyttöön ja www-sivut uudistettu.

Pages