Ajankohtaista

Sotatieteiden päivät on siirretty Koronaviruksen vuoksi vuodella eteenpäin. Vuonna 2021 seuraavan kerran pidettävien päivien tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä vahvistettu!
Seminaarisarjan (osa 4/4) Suomen puolustuksen monet kasvot pidetään Helsingissä 4.11.2020.
Journal of Military Studies (JMS) on englanninkielinen vertaisarvioitu tieteellinen julkaisu. Se syntyi aikoinaan Suomen Sotatieteellisessä Seurassa. JMS siirtyi vuonna 2016 Maanpuolustuskorkeakoulun hallintaan. Nyt JMS-vuosijulkaisun kokoamiseen ja julkaisemiseen on tulossa muutoksia. Muutoksista tiedotetaan tämän vuoden aikana.
SSTS ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään alustavan suunnitelman mukaan aikaisintaan Tieteiden talolla torstaina 17.9.2020, jos Koronavirus sen mahdollistaa!
Paperikirjeitä vain niille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta.
Suomen Sotatieteellisen Seuran ja Kadettikunnan yhteinen turvallisuuspoliittinen seminaari pidettiin torstaina 20. syyskuuta 2018 Tieteiden talolla Helsingissä. Seminaari oli viimevuosien tapaan onnistunut ja herätti paljon keskustelua.
TIEDE JA ASE -juhlakirja 75-vuotisen julkaisutoiminnan kunniaksi on lähetetty jäsenistölle. Kirja on myynnissä myös Tiedekirja-kirjakaupassa viikosta 50 alkaen.
Seminaari pidetään klo 1600-1730 Tieteiden talolla salissa 309.
Parhaat Tiede & Ase vuosikirjan artikkelit palkittiin 28.3. Studia Militaria seminaarin yhteydessä.
Suomen Sotatieteellinen Seura ry:n kuvakavalkadi

Pages