Ajankohtaista

Journal of Military Studies julkaisu jatkaa ilmestymistä, mutta nyt vain sähköisesti. Uudeksi päätoimittajaksi on valittu Juha-Pekka Nikkarila. Uudet julkaisuperiaatteet on valmisteltu ja julkaistu JMS nettisivulla https://sciendo.com/journal/JMS
Suomen Sotatieteellinen Seura ry:n Tiede ja Ase -vuosikirja 2021 on valmisteilla päätoimittaja Esa Lapin johdolla.
Seminaarisarjan Suomen puolustuksen monet kasvot jatkui Hämeenlinnassa 26. lokakuuta 2021.
Suomen Sotatieteellisen Seuran sääntömääräiseen vuosikokous ja Studia Militaria -sarjan II/2021 pidetään Aalto yliopiston Runeberginkadun, entisen Kauppakorkeakoulun, tiloissa salissa A300.
Suomen Sotatieteellinen Seura sai uuden Tiede ja Ase -julkaisun päätoimittajan, kun hallitus kokouksessaan 4.11.2020 valitsi insinöörieverstiluutnantti, dos, ST Esa Lapin tehtävään 1.1.2021 alkaen!
Paperikirjeitä vain niille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta.
Suomen Sotatieteellisen Seuran ja Kadettikunnan yhteinen turvallisuuspoliittinen seminaari pidettiin torstaina 20. syyskuuta 2018 Tieteiden talolla Helsingissä. Seminaari oli viimevuosien tapaan onnistunut ja herätti paljon keskustelua.
TIEDE JA ASE -juhlakirja 75-vuotisen julkaisutoiminnan kunniaksi on lähetetty jäsenistölle. Kirja on myynnissä myös Tiedekirja-kirjakaupassa viikosta 50 alkaen.
Seminaari pidetään klo 1600-1730 Tieteiden talolla salissa 309.
Parhaat Tiede & Ase vuosikirjan artikkelit palkittiin 28.3. Studia Militaria seminaarin yhteydessä.

Pages